Sunpoint Balance

 

Sunpoint Balance

Sunpoint Balance: wie oog heeft voor detail

De Balance-lijn van Sunpoint is een serie zonweringproducten, afgestemd op de consument met oog voor detail. De hedendaagse vormgeving, die in alle producten herkenbaar is, geeft uw woning extra uitstraling. Bovendien harmoniëren alle elementen uit het Balance-programma met elkaar. Ze zijn dan ook uitermate geschikt om in combinatie te worden toegepast.

Balance uitvalscherm


Kenmerkend voor het Balance uivalscherm is dat de kast en voorlijst in gesloten toestand een kompakte koker vormen, zodat weersinvloeden geen nadelig effect op het doek en de bewegende delen hebben. Het Balance uitvalscherm kan op veel plaatsen worden toegepast met name door het ophang-systeem en de uitgekiende mogelijkheden van koppelen tot een maximale breedte van 8 meter.Balance Populair (2-buis knikarmscherm)


Geconstrueerd volgens het zogeheten 2-buisprincipe. Het betreft een zogenaamd "semi cassette" scherm, d.w.z. dit scherm is niet helemaal gesloten, de onderkant is gedeeltelijk open. Het scherm kenmerkt zich door het typerende Balance design in combinatie met een aantrekkelijke prijs. Maximale breedte 5 meter bij een uitval van 3 meter en een maximale breedte van 5,5 meter bij een uitval van 2,5 meter.Balance Privilege (2-buis knikarmscherm)


Geconstrueerd volgens het zogeheten 2-buisprincipe, echter heeft een 100% gesloten cassette. De bevestigingspunten vallen achter het scherm en zijn daardoor onzichtbaar. Maximale breedte 5 meter bij een uitval van 3 meter en een maximale breedte van 5,5 meter bij een uitval van 2,5 meter.

Wij plaatsen en leveren Sunpoint Balance vooral in de regio: Krimpen a/d IJssel, Ouderkerk a/d IJssel, Capelle a/d IJssel, Krimpen a/d Lek, Berkenwoude, Lekkerkerk en Nieuwekerk a/d IJssel

B Braanker Zonwering logo
B Braanker Zonwering
Nieuws

Nieuws

De website heeft vanaf eind November weer een nieuw jasje gekregen

B Braanker Zonwering logo
B Braanker Zonwering

Meer weten ? Kom langs !

Loop mij niet mis en bel even voor een afspraak