terrasscherm
Terrasscherm

Terrasscherm bij Braanker zijn van hoogwaardige materiaal

Een terrasscherm is ideaal om het terras een schaduwplaats te geven. Een terrasscherm heb je in een casette en semicassette voor aan de muur. Maar bij Braanker kan je ook een terrasscherm krijgen zonder muurmontage. Deze terrasschermen zijn ideaal voor de horeca of voor gebouwen waar simpelweg geen terrasscherm aan gemonteerd kan worden.

U kunt bij Braanker verwachten dat alle terrasschermen van hoogwaardig materiaal worden geleverd en gemonteerd. De terrasschermen die wij dan ook leveren zijn sterk en solide. De meegeleverd montagematerialen zoals moeren en bouten zijn van rvs uitgevoerd. Met een terrasscherm van Braanker bent u dan ook verzekerd van een duurzaam en onderhoudsvriendelijk terrasscherm.

Tevens heeft u bij een terrasscherm de mogelijkheid om er verwarming of verlichting bij te nemen. Het terrasschem wordt verlicht doormiddel van een ledverlichting en gaat circa 50.000 branduren mee. En om het terrasscherm compleet te maken kiest u voor verwarming bij uw terrasscherm voor sfeervolle zomeravonden.

Meer willen weten over een terrasscherm kom dan eens langs in onze showroom aan de Slikslootstraat 8A te Krimpen a/d IJssel.

Met een terrasscherm van Braanker kunt u genieten van een schaduwrijk terras

Wenst u meer informatie te ontvangen over een terrasscherm , vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Neem contact op

B Braanker Zonwering logo
B Braanker Zonwering

Stel uw vraag

Terrasscherm

Nieuws

Nieuws

De website heeft vanaf eind November weer een nieuw jasje gekregen

B Braanker Zonwering logo
B Braanker Zonwering

Meer weten ? Kom langs !

Loop mij niet mis en bel even voor een afspraak