Terrasoverkapping

Laat nu een stijlvolle terrasoverkapping plaatsen door B Braanker

B Braanker Zonwering kan voor een terrasoverkapping op maat leveren maar ook een standaard module terrasoverkapping behoort tot de mogelijkheden. Het terrasoverkapping module systeem is ideaal voor de doe het zelvers onder ons. Vraag voor dit terrasoverkapping module systeem bij ons naar meer informatie.

Naast het module systeem bouwen wij voor onze klanten ook terrasoverkappingen op maat. Hierdoor kunnen wij voor elke situatie wel een terrasoverkapping maken. De maximale breedte met een vrije doorloop bij een terrasoverkapping op maat is 7 meter. Voor meer informatie over een terrasoverkapping op maat komen wij graag een keer vrijblijvend bij u langs.

De terrasoverkapping van Braanker is echt een verlengstuk van uw huis en tuin. Het is niet alleen functioneel maar geeft de tuin ook extra sfeer. De terrasoverkappingen die wij bouwen en leveren kunnen uit verschillende materialen bestaan. Elk materiaal heeft dan ook weer zijn voor en nadelen.

Wij zijn met het leveren en plaatsen van een terrasoverkapping actief in Krimpen en de regio, in plaatsen als Capelle a/d IJssel, Ouderkerk a/d IJssel, Nieuwerkerk a/d IJssel, Krimpen a/d IJssel, Krimpen a/d Lek, Lekkerkerk en Berkenwoude.

Wij kunnen voor u een smaakvolle terrasoverkapping tegen een scherpe prijs plaatsen

Wenst u meer informatie te ontvangen over een terrasoverkapping, vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Neem contact op

B Braanker Zonwering logo
B Braanker Zonwering

Stel uw vraag

Terrasoverkapping

Nieuws

Nieuws

De website heeft vanaf eind November weer een nieuw jasje gekregen

B Braanker Zonwering logo
B Braanker Zonwering

Meer weten ? Kom langs !

Loop mij niet mis en bel even voor een afspraak