screens
Screens

Screens zeer effectief tegen zonbescherming

Screens zijn tegenwoordig in deze tijd bijzonder populair. Screens worden veelvuldig door architecten toegepast voor bedrijven maar ook in woonhuizen is het een ideaal product. Screens zijn dan ook zeer effectief tegen zon bescherming en daarnaast zijn ze ook nog eens makkelijk in gebruik. Naast het tegenhouden van zonlicht houden ze ook de warmte buiten.

U kunt er vanuit gaan dat screens tot wel 88% warmte en zonlicht reflecteren en dat terwijl het zicht naar buiten niet of nauwelijks beperkt wordt. Verticale screens zijn ook bijzonder effectief tegen hinderlijke zonschitteringen en hoge temperatuur stijgingen. De beperking van het zicht naar buiten met screens die u eventueel ondervindt is afhankelijk van de gekozen kleur en de situatie.

Braanker kan standaard screens leveren maar ook screens op maat bouwen. Bij ons kunt u er ook voor kiezen om ze zelf te plaatsen of door een van onze medewerkers. De meeste mensen kiezen ervoor om screens zelf te plaatsen aangezien screens vrij eenvoudig aan te brengen zijn. Wij zijn met het leveren en plaatsen van een screens actief in Krimpen en de regio, in plaatsen als Capelle a/d IJssel, Ouderkerk a/d IJssel, Nieuwerkerk a/d IJssel, Krimpen a/d IJssel, Krimpen a/d Lek, Lekkerkerk en Berkenwoude.

Screens overdag ook te gebruiken als inkijkwering

Wenst u meer informatie te ontvangen over screens , vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Neem contact op

B Braanker Zonwering logo
B Braanker Zonwering

Stel uw vraag

Screens

Nieuws

Nieuws

De website heeft vanaf eind November weer een nieuw jasje gekregen

B Braanker Zonwering logo
B Braanker Zonwering

Meer weten ? Kom langs !

Loop mij niet mis en bel even voor een afspraak