Markies
Markies

Een markies geeft uw huis een speciale uitstraling

De markies is in Nederland een ideale oplossing om u tegen de zon te beschermen. De Markies is zeer actief tegen zonbescherming omdat ook de zijkanten bekleed zijn. Bijkomend voordeel is dat de markies ook zeer windvast is. De Markies is in zijn vorm in alle jaren niet echt veranderd, het doek echter wel, het is niet meer van katoen maar synthetisch en is waterafstotend gemaakt.

De bediening van de markies geschiedt kan elektrisch of via een ophaalkoord. Braanker zonwering komt vrijblijvend bij u langs om een goed beeld te krijgen vervolgens wordt er een vrijblijvend offerte voor u gemaakt. U kunt ervoor kiezen om zelf de markies op te hangen of het door ons te laten doen. U heeft bij Braanker een uitgebreide keuze uit markies doeken.

U kunt bij Braanker ook terecht als uw markies er niet meer nieuw uitziet. Vaak komt er in de loop der tijd een groene algenlaag over het markies doek heen. Braanker kan deze groene algenlaag van uw markies voor u verwijderen. U wilt hier meer over weten , bel dan 0180 - 525535. Wij zijn met het leveren en plaatsen van een markies actief in Krimpen en de regio, in plaatsen als Capelle a/d IJssel, Ouderkerk a/d IJssel, Nieuwerkerk a/d IJssel, Krimpen a/d IJssel, Krimpen a/d Lek, Lekkerkerk en Berkenwoude.

Een markies is niet alleen functioneel maar ook decoratief!

Wenst u meer informatie te ontvangen over markies, vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Neem contact op

B Braanker Zonwering logo
B Braanker Zonwering

Stel uw vraag

Markies

Nieuws

Nieuws

De website heeft vanaf eind November weer een nieuw jasje gekregen

B Braanker Zonwering logo
B Braanker Zonwering

Meer weten ? Kom langs !

Loop mij niet mis en bel even voor een afspraak