Screens

Screens

Screens worden vooral toegepast waar andere schermen onmogelijk of uit esthetisch oogpunt ongewenst zijn. Een belangrijk voordeel is dat screens nauwelijks windgevoelig zijn. Screens zijn er in vele soorten en maten, ook voor schuine, geknikte of gebogen beglazing.

Balance screen

Het vlakhangende Balance screen filtert het direct invallende zonlicht en houdt 80% van de warmtestraling tegen. Het screendoek is lichtdoorlatend zodat het contact met de buitenwereld behouden blijft. De diverse typen zijgeleiding kunnen desgewenst voorzien worden van een afscherming tegen lichtinval. De kast en het onderprofiel zijn zo ontworpen dat zij, wanneer het screen geopend is, één geheel vormen. De weersinvloeden op het doek en de bewegende delen zijn hierdoor minimaal. De Balance screens hebben een maximale breedte van 350 cm en kunnen tot 280 cm hoog worden toegepast.

Select screen

Met de vlakhangende screens wordt het direct invallende zonlicht gefilterd terwijl de warmtestraling voor 80% wordt geweerd. Het doek is lichtdoorlatend zodat het contact met de buitenwereld behouden blijft. De diverse typen zijgeleiding zijn geschikt voor montage op en in het kozijn en kunnen desgewenst voorzien worden van een afscherming tegen lichtinval. De kast en het onderprofiel zijn zo ontworpen dat zij, wanneer het screen geopend is, één geheel vormen. De weersinvloeden op het doek en de bewegende delen zijn hierdoor minimaal. De Select screens hebben een maximale breedte van 350 cm en kunnen tot 300 cm hoog worden toegepast.

Zip screen

Wij leveren ook de Zip screen. Deze heeft als maximale breedte 500 cm. en een maximale hoogte van 500 cm.

 Wij plaatsen en leveren screens vooral in de regio: Krimpen a/d IJssel, Ouderkerk a/d IJssel, Capelle a/d IJssel, Krimpen a/d Lek, Berkenwoude, Lekkerkerk en Nieuwekerk a/d IJssel

B Braanker Zonwering logo
B Braanker Zonwering
Nieuws

Nieuws

De website heeft vanaf eind November weer een nieuw jasje gekregen

B Braanker Zonwering logo
B Braanker Zonwering

Meer weten ? Kom langs !

Loop mij niet mis en bel even voor een afspraak