Knikarm scherm

Knikarmschermen

POPULAIR 2010 KNIKARMSCHERM

De Populair is hét instapmodel van de Sunpoint serie en wordt gekenmerkt door een moderne ronde vormgeving in combinatie met hoogwaardige Sunpoint techniek.

Het doek van de Populair wordt grotendeels beschermd door de bovenkap. Deze bovenkap zorgt er voor dat bij regen het doek niet nat wordt. De Populair is leverbaar in breedtes t/m 550 cm en een uitval t/m 300 cm.

COOLSHADE 2010 KNIKARMSCHERM

Heerlijk genieten van uw de zomer op uw eigen terras, maar zonder de schadelijke invloed van de zon. Dat kan met de moderne Coolshade van Sunpoint. De Coolshade is een modern vormgegeven gesloten zonweringsysteem en wordt gekenmerkt door een stijlvolle ronde vormgeving.

Door de gesloten constructie wordt het doek optimaal beschermd tegen invloeden van buitenaf. Zo geniet u nog langer van uw zonwering. De Coolshade is leverbaar in breedtes t/m 550 cm. De maximale uitval van dit veelzijdige knikarmscherm is 300 cm.

PRIVILEGE 2010 KNIKARMSCHERM

Optimaal genieten van uw eigen terras, zonder de schadelijke invloed van de zon. Dat kan met de Privilege van Sunpoint. De Privilege is een modern gesloten cassettesysteem en wordt gekenmerkt door een stijlvolle ronde vormgeving.

Door de gesloten cassette wordt het doek optimaal beschermd tegen invloeden van buitenaf. Zo geniet u nog langer van uw zonwering. De Privilege is leverbaar in breedtes t/m 550 cm. De maximale uitval van dit veelzijdige knikarmscherm is 300 cm.

PRIVILEGE 2010 XL KNIKARMSCHERM

Optimaal genieten van uw eigen terras, zonder de schadelijke invloed van de zon. Dat kan met de Privilege XL van Sunpoint. De Privilege XL is een modern gesloten cassettesysteem en wordt gekenmerkt door een stijlvolle ronde vormgeving.

Door de gesloten cassette wordt het doek optimaal beschermd tegen invloeden van buitenaf. Zo geniet u nog langer van uw zonwering. De Privilege XL is leverbaar in breedtes t/m 700 cm. De maximale uitval van dit veelzijdige knikarmscherm is 300 cm.

NUVO 2010 KNIKARMSCHERM

De Select is al jaren een van de toppers in het assortiment van Sunpoint. Onlangs is daarom ook besloten deze topper in een nieuw jasje te steken. Het resultaat is een strak vormgegeven robuust gesloten cassettescherm.

Door de gesloten cassette wordt het doek optimaal beschermd tegen invloeden van buitenaf. Zo geniet u nog langer van uw zonwering. De Select Nuvo is leverbaar in breedtes t/m 650 cm. De maximale uitval van dit veelzijdige knikarmscherm is 300 cm.

RONDO 2010 KNIKARMSCHERM

De Rondo 2010 is de nieuwste aanwinst in het veelzijdige assortiment van Sunpoint. Door de compacte afmetingen is dit modern vormgegeven knikarmscherm vrijwel overal te plaatsten. Zo geniet u stijlvol van de zomer, maar zonder de schadelijke invloed van de zon.

Door de gesloten cassette wordt het doek optimaal beschermd tegen de invloeden van buitenaf. Zo geniet u nog langer van uw zonwering. De Rondo 2010 is leverbaar in breedtes t/m 600 cm. De maximale uitval van dit veelzijdige knikarmscherm is 300 cm.

ROYAL KNIKARMSCHERM

Een absolute topper in het assortiment van Sunpoint is de Royal Super. Met zijn ranke gesloten cassette is de Royal Super niet alleen een lust voor het oog, het scherm is door zijn compacte afmetingen ook nog eens bijna overal te plaatsen.

Met de Royal Super bent u verzekerd van jarenlang genieten van een heerlijke schaduw op uw terras. Door de gesloten cassette worden de mechanische onderdelen en het doek perfect beschermd tegen invloeden van buitenaf. De Royal Super is leverbaar tot wel 15 meter breedt. De maximale uitval van de Royal Super is350 cm.

IMPERIAL KNIKARMSCHERM

De Imperial van Sunpoint is een uiterst robuust en solide knikarmscherm geschikt voor grote breedtes en grote uitvallen.

Het doek van de Imperial wordt geheel beschermd door de gesloten cassette constructie. De Imperial is leverbaar in breedtes t/m 700 cm uit een stuk bij een uitval t/m 400 cm verder is de Imperial; eindeloos koppelbaar.

 

Wij plaatsen en leveren knikarmschermen vooral in de regio: Krimpen a/d IJssel, Ouderkerk a/d IJssel, Capelle a/d IJssel, Krimpen a/d Lek, Berkenwoude, Lekkerkerk en Nieuwekerk a/d IJssel

B Braanker Zonwering logo
B Braanker Zonwering
Nieuws

Nieuws

De website heeft vanaf eind November weer een nieuw jasje gekregen

B Braanker Zonwering logo
B Braanker Zonwering

Meer weten ? Kom langs !

Loop mij niet mis en bel even voor een afspraak